Att handla på ett bra sätt


Mitt senaste sko fynd

Jag har haft en väldigt tur nu den senaste tiden. När man bor ensam och inte jobbar heltid så kan det ibland bli så att man inte har så mycket pengar. Jag som dessutom gillar mode tycker att det kan vara lite extra tråkigt. Man vill ju kunna köpa fina kläder och skor emellan åt. Det är inte direkt så att jag MÅSTE handla varje månad. Men är det något speciellt event man ska till så är det kul att ha något litet nytt trevligt på sig. Men som sagt, ibland är det inte direkt så att man badar i pengar. Ibland är det så att något skulle gå sönder där hemma så att man akut måste köpa nytt, eller kanske laga. Men då är det så skönt när man snubblar över en riktigt bra rea på skor. Jag har behövt ett par skor till vintern nu, hur länge som helst. Men jag har haft otur denna hösten att min bil har krånglat en del, så mina pengar har gått till att laga den så jag har inte haft råd att köpa ett par vinterskor. Det är inte så att jag fryser till is utan ett par vinterskor men man vill ju ändå hålla sig varm och skön om fötterna. Jag älskar reor! Det finns inget bättre än att snubbla över en rea. Förut har jag varit ganska dålig på att hitta saker på reor eftersom det i vissa affärer kan vara ganska rörigt. Men jag har blivit väldigt duktig på att sålla igenom och verkligen nosa mig fram till det bästa plaggen eller skorna. Så man kan köpa nya saker även om man kanske inte har så mycket pengar, man ska bara lära sig att hantera en bra rea på ett rätt sätt.